Menu Sluiten

Designjets

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

Uw specialist in grootformaat

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar dé specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

U bent op zoek naar een grootformaat printer voor CAD- of GIS toepassingen? Oplossingen voor scannen en kopiëren op groot formaat? Geavanceerde en snelle vouw- en snijsystemen? Of hebt u nood aan een plotter voor uw planafdruk met geïntegreerde print- en vouwoplossing? Wij hebben het allemaal in huis.

Onze sterktes

Met een voorraadmagazijn van maar liefst 900m² maken wij ons sterk dat we alles in huis hebben om uw zakelijke workflow te optimaliseren. Voeg daar een snelle levering, doorgedreven technische kennis en hoogst persoonlijke service aan toe, en u weet dat u bij Repro Zaman aan het juiste adres bent.

Wij staan u graag persoonlijk te woord bij al uw vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

00513070051307

Informatie over designjets.

Designjets zijn een nieuwe klasse kantoorprinters die een nieuwe standaard zetten voor detail en precisie.

Ze beschikken over grafische mogelijkheden met een hoge resolutie en een ongelooflijk breed kleurengamma. Ze zitten ook boordevol tijdbesparende functies en geavanceerde workflows.

De Designjets kunnen een enkele rol papier van 300 voet verwerken, waardoor ze ideaal zijn voor projecten met meerdere formaten. Ze zijn ook geschikt voor verschillende bestandsformaten, waaronder PDF en TIFF.

De Designjets zijn 36 inch plotterprinters die zes inkten gebruikt om snel paginas af te drukken. De DesignJets hebben een ingebouwd stapelsysteem en kan rechtstreeks printen vanaf een smartphone. Om Designjets met AutoCAD t.

Meer info

tags: Afprinten Bouwtekeningen – Afprinten Posters – Designjet Grootformaat Printers – Designjets – Grootformaat Printen – 

Wenst u meer info over designjets kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Designjets

Plotters | Large Format Printers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Designjets

productaanbod canon hp colortrac rowe este chatel evolution originele inkten grootformaat printers designjets plotter printer plotter kopen plotter papier diensten webshop over ons nieuws contact homeproductaanbod canonhpcolortracroweesttechatelevolutionoriginele inktengrootformaat printersdienstenwebshopover onsnieuwscontact designjet ontdek de nieuwste generatie bij repro zaman designjet grootformaat printers bij repro designjets prijs aanvragen zaman designjets gezocht een designjetis de nieuwste generatie grootformaat printers Belangstelling i n designjets Onze grote voorraad hp designjets bevat oplossingen voor multitasking je kan ermee technisch plotten cadgis grootformaat kopiren scannen hoogwaardig grafisch printen de nieuwste generatie hp designjets vind je bij repro zaman net zoals op een klassieke grootformaat printer kan je er posters bouwtekeningen foto s op groot formaat enzovoort mee printen maar dan net een beetje anders. Dankzij de extra functi.

.

Het terrein van Designjets

.